Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pacienții, întrebați prin SMS despre cum au fost trataţi în spital

ro

13 Oct, 2016 19:13 1373 Marime text
Ministerul Sănătății lucrează la un proiect pilot prin care autoritățile încearcă să afle de la pacienți părerea lor despre spitalul în care au fost tratați.  

„Avem un proiect pilot la Ministerul Sănătății care prevede că fiecare pacient, atunci când părăsește spitalul, va primi un SMS, va fi întrebat cum a fost tratat, dacă a fost mulțumit sau nu”, a spus Vlad Voiculescu într-o discuție online cu cetățenii.

Proiectul pilot funcționează deocamdată în cinci spitale din România, însă numele unităților nu au fost comunicate.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Edmond 14 Oct, 2016 21:06 Toate problemele din sistemul sanitar romanesc, au fost rezolvate. Spitalele sunt dotate la cele mai inalte standarde, conditiile hoteliere din spitale sunt de 5 stele plus, managementul spitalicesc este cel mai modern din Europa iar salariile personalului medico sanitar sunt peste media europeana. Singura problema ramasa, era asezarea pacientului in centrul sistemului. Ceea ce face tanarul si experimentatul nostru ministru, se numeste in limbaj militar ,,caprarie" de la caprar (caporal). Aceasta tehnica inovatoare (capraria) nu se poate aplica unor profesionisti cu cel putin un deceniu de studii superioare, pentru ca ea nu va face altceva decat sa grabeasca exodul medicilor din sistem. Pe de alta parte, spitalele dispun pe site-ul lor de chestionare care dupa completare sunt depozitate intr-o baza de cate. Concluzia: aceasta aplicatie dubleaza aplicatiile deja existente iar o firma agreata sus, primeste o multime de bani pentru un lucru inutil si pagubos. Asta nu este management medical modern. In nici o tara europeana, ministerul sanatatii nu a coborat atat de jos. Rusine!