Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal, verificată de corpul de control al ministrului Energiei. Ce schimbări urmează

ro

02 Sep, 2016 21:04 2252 Marime text
Guvernul a trimis corpul de control la Complexul Energetic Oltenia (CEO), în timp ce corpul de control al ministrului Energiei a făcut verificări la Oil Terminal, Romgaz, Compania Naţională a Uraniului şi la Complexul Energetic Hunedoara, rapoartele urmând să fie date publicităţii în perioada următoare.

Potrivit ministrului Energiei, Victor Grigorescu, compania Oil Terminal va avea un nou consiliu de administraţie. Aceleaşi schimbări urmează să aibă loc şi la Societatea de Administrare a Participaţiilor în Energie SA (SAPE), în timp ce Complexul Energetic Oltenia va avea de săptămâna viitoare un nou consiliu de supraveghere.

„Corpul de control are un program de lucru anual si peste acest program se suprapun si chestiuni punctuale, cand apar care necesita o anumita documentare. Dar trebuie sa luati in calcul ca, totusi, corpul de control are o structura relativ limitata ca numar de personal, avem cativa oameni care lucreaza in aceasta structura si ei se apleaca asupra unor chestiuni cu adevarat punctuale. Nu fac control de fond, nu se substituie verificarilor pe care le fac alte institutii abilitate”, a declarat Grigorescu, citat de Antena3.ro.

Cotidianul ZIUA de Constanţa a încercat astăzi să obţină un punct de vedere pe marginea acestui subiect de la directorul general al Oil Terminal, Sorin Ciutureanu, însă acesta nu a putut fi contactat. Imediat ce vom obţine o reacţie din partea reprezentanţilor Oil Terminal, vă vom ţine la curent.

sursa foto: pixabay.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii