Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CF Oţelul, în insolvenţă. Oficialii gălăţeni aduc lămuriri

ro

01 Mar, 2013 09:33 1177 Marime text

Oficialii Oţelului au negat că gruparea gălăţeană, campioană a României în 2011, este al patrulea club din Liga 1 care a intrat în insolvenţă, după Rapid, Gloria Bistriţa şi U Cluj.

„Acest subiect pentru noi și pentru suporterii noștri nu există. Este, pur și simplu, o eroare. Fotbal Club Oțelul Galați nu este vizat de acest pericol. Clubul nostru este o societate comercială pe acțiuni, SC FC Oțelul Galați SA, iar entitatea căreia, conform Tribunalului Galați, i se cere insolvența este asociația non-profit Clubul de Fotbal Oțelul Galați. Aceasta din urmă a fost închisă încă din 2005, iar lichidatorul sindic i-a solicitat falimentul. O asociație non-profit nu poate intra în insolvență, ci în lichidare, dar aceasta este o simplă eroare de redactare din partea Tribunalului care, iată, conduce la un subiect fals și care ne aduce prejudicii de imagine”, a declarat Narcis Răducan, directorul general al FC Oţelul.

Echipa de pe malul Dunării este în centrul unui scandal în acest moment, disputele fiind între fostul director general Marius Stan, actualmente primar al Galaţiului, şi patronul grupării, Dan Adamescu. Incertitudinea care există la club a făcut ca antrenorul constănţean Petre Grigoraş să plece de la echipă, nesemnând contractul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii