Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă care a dat în judecată CNADNR, refuzată de Primăria Constanța

ro

06 Jan, 2016 09:58 2024 Marime text
 
Dacor Plast SRL intenționează să ridice un imobil P+2E cu destinația de locuințe colective în Constanța. Mai precis pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 211. Doar că dorința investitorilor nu este compatibilă cu cea a municipalității. Firma a primit certificat de urbanism dar  nu i se permite să își ducă planul la final deoarce  nu se încadrează în funcțiunea aprobată conform PUG. Urbaniștii din cadrul Primăriei Constanța spun că oportunitatea modificarii reglementarilor urbanistice poate fi studiata printr-un PUZ elaborat conform legii 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul cu modificările şi completările ulterioare, art 32.

Firma nu este la prima inițiativă imoiliară. În noiembrie 2015 frma a anunțat că va ridica două blocuri cu câte un etaj undeva in Constanța.

Citește și: 

Societatea Dacor-Plast SRL, cu sediul social pe Şoseaua Mangaliei  nr. 9 a fost înregistrată în anul 2003. Firma este deţinută de Ioan Dan Murariu şi Camelia Murariu. Cei doi asociaţi deţin câte 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii“, este Ioan Dan Murariu.
 
În octombrie 2012, Dacor-Plast SRL a acţionat în instanţă Centrul de studii tehnice rutiere şi informatică din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). Dosarul avea ca obiect o plângere contravenţională. În şedinţa din 2.02.2015, magistraţii constănţeni au respins plângerea contravenţională formulată de petenta SC Dacor-Plast SRL, în contradictoriu cu intimata Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, menţinând procesul-verbal de constatare a contravenţiei, ca fiind legal şi temeinic întocmit. 

Citește și: 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii