Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă care a dat în judecată CNADNR va construi două blocuri

ro

18 Nov, 2015 00:00 3165 Marime text


Dacor-Plast SRL a obţinut, pe data de 16 noiembrie, de la Primăria municipiului Constanţa, Autorizaţia de Construire nr. 2083 lei cu obiectul „Construire două imobile P+1E hale servicii şi activităţi manufacturiere, împrejmuire teren“. Adresa viitoarei investiţii nu este specificată, pe site-ul municipalităţii fiind indicat doar nr. A 929/3/2 din municipiul Constanţa. Autorizaţia de construire eliberată de autoritatea publică locală este valabilă până pe data de 16 noiembrie 2016.

Despre investitor

Societatea Dacor-Plast SRL, cu sediul social pe Şoseaua Mangaliei  nr. 9 a fost înregistrată în anul 2003. Firma este deţinută de Ioan Dan Murariu şi Camelia Murariu. Cei doi asociaţi deţin câte 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii“, este Ioan Dan Murariu.
 
În octombrie 2012, Dacor-Plast SRL a acţionat în instanţă Centrul de studii tehnice rutiere şi informatică din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). Dosarul avea ca obiect o plângere contravenţională. În şedinţa din 2.02.2015, magistraţii constănţeni au respins plângerea contravenţională formulată de petenta SC Dacor-Plast SRL, în contradictoriu cu intimata Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, menţinând procesul-verbal de constatare a contravenţiei, ca fiind legal şi temeinic întocmit. Am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii societăţii, dar nu am reuşit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii