Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu are voie să vorbească în presă ori pe Facebook despre dosar Nicuşor Constantinescu, al doilea mandat de arestare preventivă la domiciliu

ro

26 Feb, 2015 12:50 3115 Marime text
Judecatoarea Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanţa, a decis arestarea la domiciliu a lui Nicuşor Constantinescu în dosarul în care este judecat că ar fi subfinanţat Centrului Militar Zonal (CMZ).

 Mandatul este valabil  pe o perioada de 30 de zile, de la data de 26.02.2015 şi până la data de 27.03.2015 inclusiv.
 
 
Pe durata arestului la domiciliu, Nicuşor Constantinescu are următoarele obligaţii: - să nu părăsească imobilul în care locuieşte, situat în municipiul Constanţa, (...), fără permisiunea instanţei. - să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat. - să nu comunice direct sau indirect şi prin orice mijloace de comunicare, cu martorii şi experţii din prezenta cauză, cu personalul Centrului Militar Zonal Constanţa, cu personalul din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa şi cu consilierii judeţeni care au participat, în orice formă, în procesul de propunere, decizie şi execuţie a celor două hotărâri ale Consiliului Judeţean Constanţa care au vizat Centrul Militar Zonal Constanţa (HCJ 153/2009 şi HCJ 339/2012), să nu divulge sau să redea în presă sau pe reţelele sociale, direct sau indirect, informaţii din cauza penală; Atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea credinţă a măsurii sau obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

Nicuşor Constantinescu mai are un mandat de arestare preventivă la domiciliu emis de judecatoarea valentin Boboc, din Curtea de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 26 Feb, 2015 17:11 Dar cu avocatul Marius Mocanu are voie sa vorbeasca despre afacerile pe care le controleaza impreuna ?