Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi critici aduse de Udrea

ro

27 Aug, 2015 19:57 1820 Marime text
Elena Udrea, într-un nou mesaj pe Facebook, a lansat o ipoteză despre Liviu Dragnea, spunând că președintele interimar al PSD a lăsat baltă ceea ce voia să fie cuprins în Codul Fiscal cu speranța că recursul în dosarul în care a primit un an de închisoare cu suspendare va avea un alt rezultat.
 
„Epopeea Codului Fiscal este proba demagogiei şi ipocriziei politicienilor. Aprobat cu voturile tuturor partidelor politice, a fost retrimis în Parlament de către Klaus Iohannis fără prea multe explicaţii şi fără să indice ce anume ar trebui schimbat. Liberalii care se băteau cu pumnul în piept acum două luni că datorită lor TVA-ul se scade la 19% s-au repliat după Iohannis şi au cerut amânarea măsurii pentru iulie 2016. PSD-ul condus acum de Dragnea, de partea cealaltă, în mod inexplicabil, nu şi-a mai susţinut proiectul cu care, pe bună dreptate se lăudase că reuşise să îl aprobe, părând că îşi lasă în offsaid propriul Guvern. Este posibil ca Dragnea să sacrifice partidul în speranţa că recursul în dosarul său ar putea avea alt rezultat.
 
A urmat o competiţie de invitaţii la consultări între liderii puterii şi opoziţiei pentru a arată care este cel mai dispus la dialog, când de fapt discuţiile ar fi trebuit făcute înainte de vot.
 
La nouă rundă de negocieri de astăzi, au căzut de acord, fiecare obţinând ceva imagine din modificările aduse.
 
Partea bună este că va trece şi a doua oară Codul prin Parlament şi că va intră în vigoare până la urmă, pentru că este aşteptat de tot mediul de afaceri, antreprenorii cu care am vorbit în acest timp spunând la unison că este nevoie de relaxare fiscală.

Cui a folosit toată această tevatură politico-electoralo-mediatică? Ce-ar fi ca politicienii să asculte de ceea ce le spun cei pe care îi vor influenţa măsurile luate de ei şi nu de cei care trag sforile?”, mesajul Elenei Udrea.
 
Sursa foto: bucurestifm.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii