Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicușor Constantinescu a venit cu zambile la procesul de la Curtea de Apel București. Reacția judecătoarei

ro

02 Mar, 2016 02:50 3674 Marime text
 
Procesul în care preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, este judecat pentru plăți ilegale de peste 1,2 milioane de lei către Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri (RAJDP) a început, ieri, cu întârziere la Curtea de Apel Bucureşti, judecătoarea Ana Maria Trancă luând cu prioritate cauzele cu arestaţi, scrie Evenimentul Zilei în ediția online de astăzi.

În tot acest timp Nicuşor Constantinescu a reflectat pe unul dintre holurile Palatului de Justiţie, aşezat pe o lespede de marmură. Aşa i-a venit ideea de a da dispoziţie unui apropiat să cumpere flori pentru judecătoare şi pentru reprezentanta DNA, mai ales că la ultimul termen le cam supărase cu atitudinea lui, pe parcursul dezbaterilor, mai scrie același cotidian.

Reacția judecătoarei
Imediat după strigarea cauzei de către grefier, Nicuşor Constantinescu nu a avut curajul de a oferi personal zambilele – unele mov, altele albe, din cele la 5 lei – ci a făcut-o prin avocat, însă doamnele magistrat au refuzat să le primească. „Mulţumesc pentru gest. Este o opţiune personală, nu voi primi. Sunt convinsă că va găsi un destinatar. Am notat intenția inculpatului. Suntem într-o calitate oficială”, a fost reacţia judecătoarei Ana Maria Trancă.
Sursa text: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii