Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2-Nicușor Constantinescu a fost dus la Înalta Curte de Casație și Justiție. Va fi adus mâine la Constanţa (video)

ro

31 May, 2016 09:30 1843 Marime text
Președintele Consiliului Județean Constanța a fost dus în această dimineață cu duba la București, la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a fi audiat. Este posibil ca şeful CJC să nu mai fie adus la Constanţa şi să rămână în centrul de detenţie din Bucureşti, care are şi spital. Şi asta pentru că în 2 iunie Nicuşor Constantinescu are termen la Curtea de Apel Bucureşti.

Şedinţa a început. Şeful CJC a cerut să fie pus în libertate. El a depus, prin avocatul său, o cerere de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu.


UPDATE2, ora 9.40:


Şedinţa de judecată a fost amânată pentru mâine, când se va analiza cererea sa de înlocuire a arestrului preventiv cu arest domiciliu.

UPDATE, ora 9.37:

Şedinţa a luat sfârşit. Magistraţii au decis ca Nicuşor Constantinescu să fie adus mâine dimineaţă, la ora 9.00, la Constanţa. El va fi adus cu asistenţă medicală.

Astăzi, la Curtea de Apel Constanţa a avut loc un alt termen în dosarul CMZ, însă instanţa a decis să amâne judecata în care Nicuşor Daniel Constantinescu a fost condamnat cu executare.
 
 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii