Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, întrevedere cu asistentul special al lui Barack Obama

ro

07 Feb, 2015 12:04 1000 Marime text
Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu a avut azi o întrevedere cu Celeste A. Wallander, asistent special al preşedintelui SUA Barack Obama pentru Rusia şi Eurasia în cadrul Consiliului Securităţii Naţionale al SUA, în marja Conferinţei internaţionale de securitate de la München.
 
Cei doi oficiali au avut un schimb de opinii privind Parteneriatul Strategic dintre România şi SUA si situaţia de securitate din imediata vecinătate a ţării noastre, precum şi din regiunea Mării Negre.
 
Ministrul Bogdan Aurescu a reliefat importanţa menţinerii ritmului intensificat de contacte bilaterale la nivel înalt, în special în contextul aniversării în acest an a 135 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice între România și SUA, transmite Biroul de presă al MAE.
 
Șeful diplomației române a prezentat stadiul proiectului bilateral de amplasare la Baza militară Deveselu a Facilității antirachetă Aegis Ashore, care va fi operațională în 2015 și va fi integrată în capabilitatea NATO de apărare împotriva rachetelor balistice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii