Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de oameni, în stradă, la Cluj, Sibiu, Timişoara şi Arad

ro

05 Nov, 2015 20:54 1256 Marime text
Mii de persoane, adunate la Cluj-Napoca, Sibiu, Timişoara şi Arad, continuă protestele. Între timp, protestatarii din Timişoara au formulat şi o listă de revendicări după căderea Guvernului Ponta.
 
Aproximativ 1.000 de persoane s-au adunat în Piața Unirii din centrul municipiului Cluj-Napoca pentru a continua protestele începute în urmă cu două zile ca urmare a tragediei de la clubul Colectiv din Capitală, scrie romaniatv.net. Oamenii au cerut bani mai mulți pentru Educație și pentru Sănătate, au adus cu ei bannere și pancarte cu diferite mesaje și au fluturat steagul României.
 
De asemenea, mai mulți tineri de la gruparea Anonymous, purtând specificele măști albe, au fost prezenți la proteste. Aceștia au explicat că pentru ei manifestarea are o dublă semnificație, întrucât prin evenimentul de joi s-au alăturat și mișcării Million mask march, care are loc în data de 5 noiembrie în toată lumea.
 
Aproximativ 1.000 de persoane s-au adunat din nou în Piața Victoriei din Timișoara, scandând împotriva politicienilor și cerând o nouă clasă politică. Majoritatea celor prezenți sunt tineri și liceeni, cu vârste maxime de până la 25 de ani.
 
Sursa foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii