Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miercurea Ciuc Un angajat de la penitenciar s-a sinucis cu arma din dotare

ro

11 Aug, 2016 11:59 1355 Marime text
Un angajat al Penitenciarului Miercurea Ciuc și-a pus capăt zilelor, în această dimineață, cu arma din dotare în postul de pază în care se afla.
 

Tragedia a avut loc cu câteva minute înainte ca agentul șef principal să predea serviciul colegului său, după ce toată noaptea a fost în postul de pază, potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Miercurea Ciuc, agent principal Ionela Alexandra Chițan, citat de Agerpres.
 
Un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță a fost chemat de urgență la fața locului și a constatat că "moartea a fost violentă și s-a produs prin împușcare".
 
Ionela Alexandra Chițan a precizat că bărbatul de 46 ani era o persoană veselă și nimeni nu știe motivele care l-au determinat să ia această decizie. "Era căsătorit, avea doi copii, era un om vesel și avea pentru toți o vorbă bună. Niciodată nu l-am văzut nervos sau supărat", a spus Ionela Alexandra Chițan.
 
Ea a mai adăugat că agentul șef principal care și-a pus capăt zilelor era angajat în sistemul penitenciar de peste 25 de ani, 'îndeplinindu-și cu responsabilitate și profesionalism atribuțiile de serviciu', iar ultima evaluare psihologică o făcuse în 2014.
 
La Penitenciarul din Miercurea Ciuc a fost deschisă acum o anchetă care să elucideze ce l-a determinat pe bărbat să comită gestul extrem, dar și cum a fost posibil ca acest lucru să se întâmple în incinta închisorii.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii