Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe femei din București atacate în scara blocului sau în locuințe de un individ. Suspectul a ajuns după gratii

ro

14 Sep, 2017 21:59 1606 Marime text
Bărbatul de 35 de ani reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la viol, agresiune sexuală şi violare de domiciliu a fost arestat preventiv, a anunţat, joi, Poliţia Capitalei, conform Agerpres.ro
 
Potrivit sursei citate, la data de 11 septembrie poliţişti din cadrul Secţiei 17 au fost sesizaţi de către o tânără în vârstă de 19 ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla în scara unui bloc din Sectorul 5, un bărbat necunoscut a încercat să o dezbrace de rochie, după care a urmărit-o, încercând să o împiedice să intre în apartament. Cu toate acestea, victima a reuşit să închidă uşa, cu ajutorul surorii sale care se afla în locuinţă.
 
Ulterior, bărbatul a pătruns pentru scurt timp în apartament, de unde tinerele au reuşit să îl determine să plece.
 
În urma schimbului de informaţii cu Secţia 7 Poliţie, a fost identificat un bărbat în sarcina căruia a fost reţinută fapta reclamată, stabilindu-se totodată că acesta a mai săvârşit alte două infracţiuni de agresiune sexuală.
 
Astfel, la data de 11 august, în jurul orei 12,00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 2, o femeie, în vârstă de 32 de ani, a fost atacată din spate de bărbatul menţionat, care a atins-o în zona intimă, trăgând-o de lenjerie.
 
La data de 12 septembrie, o femeie, auzind bătăi insistente în uşa de la intrarea în apartament, cu toate că a observat că avea vizorul obturat, a descuiat uşa, moment în care bănuitul a pătruns în interior, cu forţa, în timp ce acesta avea zona intimă la vedere, a prins victima de mâini şi a încercat să o apropie de el, însă în urma ţipetelor femeii a părăsit locuinţa, fugind pe scări.

Sursa: Agerpres.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii