Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea – „I-am propus președintelui o altă abordare a discuțiilor”

ro

05 Nov, 2015 16:09 1268 Marime text
 
Liviu Dragnea a declarat după ce a ieşit de la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis că astăzi nu ar fi eficent să se vorbească despre persoana ce va ocupa funcția de premier.
 
„Am considerat, poate pentru prima dată, că nu este eficient ca astăzi să vorbim despre o persoană sau alta care să ocupe funcția de premier. I-am propus președintelui o altă abordare a discuțiilor. Să stabilim de comun acord, împreună cu partidele și președintele, și ținând cont şi de cerințele românilor, niște obiective.

Plecăm de la aceste cerințe să stabilim cerințele politice, sociale, economice și să vedem dacă obiectivele pot fi atinse și prin ce mijloace pot fi îndeplinite, prin tehnocrați, prin alegeri anticipate.

Toate aceste obiective ar trebui să fie strânse la un loc după discuția cu toate partidele. Am propus ca după ce președintele trage o concluzie, după prima rundă de consultări, să avem altă rundă de consultări cu toți liderii de partide, apoi să putem discuta care să fie programul politic de guvernare, la care să participe toate forțele politice și președintele, să stabilim care să fie profilul viitorului premier, profilul pentru miniștri, astfel încât să putem merge în Parlament cu o soluție stabilă. Președintele nu respinge această propunere, a spus că o va analiza, așteptam cu interes concluziile președintelui”, a spus Liviu Dragnea la finalul întâlnirii cu Klaus Iohannis, potrivit romaniatv.net.
 
Sursa foto: erdely.ma
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii