Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
10:54 18 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Lector universitar de la Universitatea Ovidius Constanţa la Conferinţa Naţională Părintele Daniil Sandu Tudor – model de rezistență prin credință și cultură"

ro

01 May, 2017 09:39 2810 Marime text
Sala Bibliotecii Facultății de Teologie Ortodoxă și Științele Educației a Universității “Valahia” din Târgovişte (Str.  Lt. Stancu Ion, nr. 35, Târgoviște) va găzdui miercuri, 3 mai 2017, de la ora 12:00 Conferinţa Naţională: Părintele Daniil Sandu Tudor – model de rezistență prin credință și cultură" organizată de Centrul de Cercetări Ştiinţifice Interdisciplinare “Dumitru Stăniloae”.

Conferențiază Carmen Ciornea, Lector Univ. Dr. la Universitatea „Ovidius” din Constanța și Cercetător C.N.S.A.S.

Evenimentul cultural-științific se înscrie în seria acțiunilor dedicate în acest an, 2017, comemorării Patriarhului Justinian și apărătorilor Ortodoxiei în timpul regimului comunist și are ca scop să descopere tinerilor personalitatea complexă și profundă a Părintelui Daniil Sandu Tudor, un mărturisitor neînfricat și devotat până la jertfa supremă pentru crezul sfânt al iubirii de Dumnezeu și de semeni.

Organizatori prof.Univ.Dr. Gheorghe F. Anghelescu, Director al CCSIDSUVT, Pr.Dr. Marian Bugiulescu, Cercetător științific în cadrul CCSIDSUVT ŞI Asist.Univ.Dr. Ionuț Gh. Chircalan, Colaborator permanent al CCSIDSUVT.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii