Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanța începe concursul Romanian Diving Award

ro

10 May, 2013 09:13 1014 Marime text

Centrul de Scafandri, Autoritatea Naţională în domeniul calificării scafandrilor şi lucrătorilor subacvatici din România, organizează competiţia ROMANIAN DIVING AWARD, în perioada 14 mai - 1 octombrie.

Aceasta se adreseză tuturor scafandrilor din România, profesionişti şi recreaţionali, precum şi companiilor cu activitate în domeniul scafandreriei. Concursul constă în recuperarea de către participanţi a unui număr de 11 plachete (obiective), care vor fi puse la adâncimi cuprinse între 10 şi 85 de metri de către specialiştii Centrul de Scafandri.

La data de 14 mai, începând cu ora 09.30, Nava Maritimă de Intervenţie cu Scafandri "Grigore Antipa" va ieşi pe mare pentru executarea unui exerciţiu de antrenament al scafandrilor de mare adâncime, în cadrul căruia se vor planta aceste obiective.

 Pe site-ul Centrului de Scafandri, www.centruldescafandri.ro <http://www.centruldescafandri.ro> se găseşte Regulamentul competiţiei ROMANIAN DIVING AWARD, iar de la data de 20 mai, în secţiunea dedicată concursului, se vor anunţa raioanele iniţiale în care pot fi descoperite plachetele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii