Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii i-au înapoiat actele pierdute unui pensionar din Constanţa

ro

16 Sep, 2012 17:10 2873 Marime text
scrisoare-multumire.jpgUn pensionar constănţean a primit înapoi, de la jandarmi, o borsetă cu documente de identitate, pe care o pierduse cu două ore în urmă, în ziua de sâmbătă.

Jandarmii aflaţi în patrulare pe strada I.G. Duca din Constanţa, în apropierea intersecţiei cu bulevardul Mamaia, au găsit borseta cu acte pe jos, lângă un trotuar, în jurul orei 11.00.

Într-un portofel aflat în borsetă se găseau un act de identitate, un permis auto şi un certificat de înmatriculare, precum şi mai multe cupoane de pensie, toate pe numele lui Ioan A. (66 ani), din Constanţa.

Fiind verificată adresa aflată în documente, jandarmii s-au deplasat la domiciliul titularului, căruia i-au înapoiat toate actele, în baza unui proces-verbal, în jurul orei 13.00.

Bărbatul le-a spus jandarmilor că a pierdut boseta, cel mai probabil, la coborârea din maşină, pe strada I.G. Duca, în timp ce mergea în Piaţa Griviţei. El mai spune că şi-a dat seama ulterior de pierderea actelor, însă nici prin gând nu-i trecea că va mai intra în posesia lor.

Ioan A. le-a mulţumit jandarmilor pentru operativitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii