Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În urma deciziei de arestare a lui Constantinescu Vezi mesajul soției șefului CJC, lăsat pe pagina de Facebook

ro

24 Jun, 2014 18:48 1722 Marime text
În urmă cu opt ore, Codruța Constantinescu, soția șefului Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a lăsat un mesaj emoționant pe contul personal de Facebook. „Până astă-noapte am fost ca un strigăt mut. Pentru cuvinte grele, pentru boală, pentru supliciul singurătații, pentru neiertări, pentru (puține) binecuvântări. Dar nu am mai putut să pun văl tăcut peste spaima lui Ștefan. «Mama, întreabă-i pe polițiști dacă am voie să merg la wc»”, este mesajul lăsat de soția șefului CJC pe pagina de socializare.

Amintim că ieri seară la România Tv, Codruța Constantinescu a mărturisit că polițiștii au venit să pună în executare mandatul de arestare emis pe numele soțului său, Nicușor Constantinescu.  „Au venit și săptămâna trecută, au constatat că nu este acasă. Au ajuns și-n seara aceasta, după ora 21.00, cu mandatul de arestare preventivă”, a menționat soția lui Nicușor Constantinescu.

Aceasta a mai precizat tot aseară că i-a rugat pe polițiști să revină a doua zi, dat fiind că băiatul în vârstă de 9 ani a suferit traume în ultima perioada din cauza episoadelor cu mascați.
„Mi-au spus că dacă nu le permit să intre, vor reveni cu jandarmii ca să pună în executare mandatul. Le-am permis accesul, au constatat că nu e (n.r. Nicușor Constantinescu). Au făcut proces verbal. Ne-am luat la revedere”, a declarat Codruța Constantinescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii