Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În această vară, românii au cheltuit peste un milion de euro pentru cumpărăturile online

ro

02 Sep, 2015 14:37 1496 Marime text
 
În perioada 15 iunie - 15 august, românii au cheltuit peste un milion de euro, pe produse din categoriile cărți și materiale didactice, fashion și turism, conform unei analize realizată de o companie de performance marketing, citată de Agerpres.
 
În această vară, valoarea medie a coșului de cumpărături pentru categoriile cele mai populare în materie de vânzări online a fost de aproximativ 100 de lei pentru cărți și materiale didactice, respectiv 140 de lei pentru fashion și 900 de lei pentru turism.
 
În acest interval de timp cea mai mare achiziție online din categoria cărți și materiale didactice, conform analizei platformei 2Parale, s-a ridicat la aproximativ 3.500 de lei, în timp ce la categoria fashion, cea mai semnificativă achiziție este de aproximativ 3.300 de lei.
 
La capitolul turism, cea mai mare sumă plătită online pentru achiziționarea unui bilet de avion este de aproximativ 10.000 de lei.
 
Cel mai căutat produs online în vara lui 2015 a fost reprezentat de rochii, astfel cumpărăturile online pentru astfel de obiecte vestimentare au crescut cu 60% față de perioada similară a anului trecut.
 
În schimb, costumele de baie au fost în scădere cu 28% față de aceeași perioadă a anului 2014.
 
Intervalul de timp din timpul zilei cel mai favorabil pentru cumpărături online din categoriile cărți, fashion și turism, în intervalul 15 iunie — 15 august, a fost prânzul.
 

Sursa foto: thewoodworkersnews.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii