Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotel din stațiunea Mamaia, amendat pentru producerea de zgomot

ro

22 Jul, 2016 16:31 2553 Marime text
Polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Constanţa, împreună cu inspectori din cadrul I.T.M. Constanța, reprezentanți ai D.S.V.S.A. și D.S.P. Constanța, au desfăşurat activități specifice de verificare în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia privind unitățile hoteliere și de alimentație publică, aplicând sancțiuni contravenționale de peste 21.000 de lei.
 
Astăzi, polițiștii constănțeni, împreună cu reprezentanții instituțiilor mai sus menționate, au verificat şase societăți comerciale cu profil de alimentație publică și cazare, aplicând şapte sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 21.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, fiind constatată și o infracțiune prevăzută de Legea nr. 31/1990.
 
În cadrul acestei activități, au fost efectuate verificări și la o unitate hotelieră din stațiunea Mamaia unde inspectorii din cadrul DSP Constanța au aplicat o amendă pentru producerea de zgomot care depăşește limitele maxime stabilite de normele de igienă în vigoare şi care pot crea riscuri pentru sănătatea comunitară, potrivit H.G. nr. 857/2011.
 
Acțiuni similare vor continua pe toată perioada sezonului estival 2016 pentru creşterea siguranţei turiştilor și prevenirea faptelor antisociale din stațiunea Mamaia și municipiul Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii