Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Popescu va fi eliberat în câteva ore!

ro

04 Nov, 2015 13:28 1579 Marime text
Judecătorii au respins recursul procurorilor DNA, iar Gică Popescu va fi eliberat condiţionat. Fostul internaţional român va fi liber în câteva ore.
Judecătoria Sectorului 4 a decis, pe 5 octombrie, că Gică Popescu poate fi eliberat condiţionat, după ce a executat jumătate din pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în Dosarul Transferurilor.
Procurorii au depus recurs, însă acesta a fost respins azi.
În caracterizarea de la dosar se arată faptul că Gheorghe Popescu a elaborat și publicat patru lucrări științifice, în perioada septembrie 2014 — martie 2015, însă nu sunt amintite și titlurile acestor cărți.
Tot la caracterizare se precizează că Gheorghe Popescu a participat în Penitenciarele din Jilava și Rahova la mai multe activități artistice, educative și religioase, și anume concursuri tematice, dezbateri, redactare reviste, cenacluri literare, modulele: "Inițiere IT", "Mari imperii", "Educație economică", "Literatură română", dar și programe: "Educație prin sport", "Cuvântul care zidește", "Lăudați pe Domnul", Programul "Biserica Ortodoxă Română", "Forță și culturism".


Citeşte şi SOARTA LUI GHEORGHE POPESCU ESTE DECISĂ ASTĂZI DE TRIBUNALUL ILFOV


Sursa foto:  ziuanews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii