Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ger în mijlocul primăverii Vezi prognoza pe trei zile

ro

10 Apr, 2011 13:11 1710 Marime text

Astazi va fi mai rece decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si va ploua slab, indeosebi ziua, in nordul, centrul si estul tarii si izolat in rest.

La munte, dar trecator si in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei, precipitatiile vor fi mixte.

Vantul va sufla moderat si cu intensificari locale, mai ales pe parcursul zilei. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 16 grade, iar cele minime intre -2 si 4 grade, usor mai coborate in depresiuni.

Presiunea atmosferica va creste usor in a doua parte a intervalului.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros si vor fi conditii de ploaie slaba, ziua, cand si vantul va sufla moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima de 1-3 grade.


vremea, meteo, duminica

Vremea, duminica noaptea:

vremea, meteo, duminica noaptea

LUNI, 11 APRILIE

Vremea se va mentine mai rece decat in mod normal la aceasta data. Cerul va avea innorari temporare si se vor semnala ploi slabe, ziua local in jumatatea estica a tarii si izolat in rest, iar spre sfarsitul intervalului in nord-vest. In zona de munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -2 si 4 grade. Presiunea atmosferica va continua sa creasca usor.

In Bucuresti, vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 12-13 grade, iar cea minima de 1-2 grade.

meteo, vremea, luni

MARTI, 12 APRILIE

Valorile termice vor creste usor fata de intervalul anterior si se vor apropia de cele normale ale perioadei. Cerul va fi mai mult noros in vestul, centrul si nordul tarii unde temporar va ploua, iar in zona montana inalta vor mai fi si lapovite sau ninsori. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare.

Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari la munte si izolat in rest. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 8 si 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade.

In Bucuresti, temperatura aerului, in usoara crestere, va avea maxima in jur de 15 grade si minima de 4-5 grade.

MIERCURI, 13 APRILIE

Cerul va fi mai mult noros si va ploua in majoritatea zonelor tarii. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 8 si 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade.

In Bucuresti, temperatura maxima va fi de 17-18 grade, iar cea minima in jur de 6 grade.

Sursa:http://stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii