Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evz.ro Toate cele trei femei rănite în incendiul de la Chişinău au fost operate la Bucureşti

ro

13 Jan, 2016 13:12 1647 Marime text
Intervenția chirurgicală în cazul celei de-a treia paciente rănită în incendiul de la Chișinău a decurs normal, a anunțat, astăzi, doctorul Adrian Stănculea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București, unde femeile sunt internate de duminică, potrivit evz.ro.

Cele trei paciente, din care două au fost operate marți, sunt în continuare în stare gravă, dar stabilă, prognosticul rămânând unul rezervat, a mai spus medical. Pacientele au arsuri pe 30-40% din suprafața corpului.

„A fost operată și a treia pacientă, operația a decurs normal. S-au excizat și grefat mâini, antebraț și o zonă la frunte. Pacientele sunt grave, dar stabile. Prognosticul rămâne rezervat în continuare, mai au multe de trecut. Evoluția locală a plăgilor poate să le influențeze starea. De asemenea și complicațiile pulmonare", a explicat Adrian Stănculea.

Cele trei paciente vor mai fi operate, cel mai probabil săptămâna viitoare, în cazul în care evoluția lor va permite acest lucru, a continuat medicul.

Sursa: evz.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii