Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evaziune de 2,7 milioane de lei Percheziții la dealerii de mașini!

ro

04 Jul, 2016 11:46 1714 Marime text
Percheziții în această dimineață la indivizi suspectați de o evaziune fiscală de circa 2,7 milioane de lei, din comerțul cu mașini.

Polițiștii de la Investigarea Fraudelor, din Iași, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, efectuează la la această oră, patru percheziții domiciliare, dintre care două în Pașcani și câte una în Gura Humorului și, respectiv, localitatea Frasin, din județul Suceava. 

Potrivit anchetatorilor, sunt vizate trei persoane asupra cărora planează suspiciuni că s-ar face vinovate de evaziune fiscală, după ce ar fi comercializat autoturisme și autovehicule prin intermediul firmelor pe care le administrează, fără a evidenția în actele contabile veniturile astfel obținute și sustrăgându-se de la plata obligațiilr fiscale.

Mai exact, oamenii legii spun că prejudiciul s-ar ridica la suma de 2.700.000 de lei, faptele fiind comise în perioada 2010-2012.

„Persoanele vizate urmează să fie conduse la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale“, au mai declarat reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române.

Sursa foto: autolatest.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii