Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EOS KSI România, chemată în instanţă la Judecătoria Constanţa

ro

09 Oct, 2014 13:53 4792 Marime text
Pe rolul Secţiei civile a Tribunalului Constanţa a fost înregistrat, ieri, un dosar ce are ca obiect o contestaţie la executare. Contestaţia aparţine Maricelei Violeta Gheorghiu, iar intimat este EOS KSI România SRL.
 
EOS KSI România este o firmă care se ocupă cu managementul creanţelor, mai exact şi în termeni populari, unul dintre “recuperatorii” oficiali din România. În ultima perioadă, firmele de acest gen dau tot mai multe rateuri şi nu mai reuşesc să recupereze creanţele, astfel că apelează adesea, aşa cum s-a demonstrat în mai multe situaţii, la metode abuzive de executare a datornicilor. Aceasta nu înseamnă că aşa s-ar întâmpla şi în cazul de faţă!
 
Astfel de firme au început să cumpere de la bănci datorii ale clienţilor în momentul izbucnirii crizei financiare, clienţi pe care în majoritatea cazurilor îi executau şi făceau profituri frumoase. Legislaţia s-a mai modificat între timp şi, în plus, după cinci ani de executări silite, societăţile de recuperare a debitelor nu prea mai au ce executa, în multe cazuri, astfel că cetăţenii care nu şi-au mai putut plăti ratele la bănci se trezesc că le sunt executate bunuri mobile, gen electronice sau electrocasnice, ceea ce este ilegal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii