Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea, din nou la Poliţie - Ne-am urat „Crăciun Fericit"

ro

22 Dec, 2015 11:01 2174 Marime text
Fosta şefă PMP, Elena Udrea, s-a prezentat, în această dimineaţă, la Secţia 2 de Poliţie pentru a da cu subsemnatul la măsura controlului judiciar dispusă în cazul său.
 
Întrebată dacă s-a schimbat ceva în legătură cu măsura controlului judiciar, Elena Udrea a declarat următoarele: „Nu. Am mai stat de vorbă. Ne-am urat «Sărbători cu bine» şi «Crăciun Fericit»", a declarat Elena Udrea, pentru România TV, la ieşirea de la DNA.
 
Elena Udrea a adăugat că nu a cerut amânare pentru 25 decembrie, când trebuie să se prezinte din nou la Poliţie, precizând că nu o deranjează" sa vină din nou de Crăciun.
 
Elena Udrea a fost prezentă lunea trecută la ÎCCj, unde s-a prezentat într-un nou termen al dosarului Gala Bute. La plecare, ea le-a dezvăluit jurnaliştilor planurile pe care le are de Sărbători. „De Crăciun o să tai un porc şi o să mănânc cozonac. Nu o să tai eu personal un porc, dar o să particip. Nu că aş fi o aşa mare amatoare de carne de porc, dar asta-i tradiţia. Asta o să fie probabil ştirea amuzantă, chiar ştiu să pregătesc şi caltaboş şi tobă", a spus Udrea.
 
Sursa foto: nasul.tv  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii