Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elan Schwartzenberg, despre emisia postului Realitatea TV

ro

21 May, 2013 18:09 1610 Marime text
Elan Schwartzenberg, care, printr-o decizie a Curţii de Apel Bucureşti (CAB), a devenit proprietarul a 126 de mărci ale Realitatea, a declarat că doreşte continuarea emisiei Realitatea TV cu actuala siglă, precizând că, din ziua preluării acestei televiziuni, a avut doar probleme.


Elan Schwartzenberg a declarat, că îşi doreşte continuarea emisiei Realitatea TV cu actuala siglă, precizând că nu şi-ar prea dori să revină în managementul televiziunii, având în vedere că, din ziua preluării ei, a avut doar probleme.

"În ce mă priveşte, ştiu că am amenajat integral actualul sediu, am achitat un an salariile la zi, am plătit multe din datoriile acumulate înainte să preiau şi cred că am fost aproape neimplicat în politica redacţională, pe şleau libertate totală; mai mult, la momentul plecării mele am lăsat în cont suma de 1,7 M euro! Referitor la intenţiile mele, vă garantez că doresc continuarea emisiei sub actuala siglă dar nu cred că-mi doresc să revin în management, nu vreau partid, nu fac politică şi în general cosider că din ziua preluării am avut doar probleme directe şi indirecte din cauza acestui post pe care l-am tratat în naivitatea mea ca pe oricare afacere, el fiind de fapt un ghem de interese şi intrigi de nedesluşit de o minte normală... Mi-am propus ca la finalul acestei saga să spun povestea în mod public dar mă gândesc că implicaţiile pot fi mai grave decât un cutremur...", a declarat Elan Schwartzenberg.

Referindu-se la afirmaţiile pe care le face Cozmin Guşă, Elan Schwartzenberg a spus că nu doreşte să polemizeze cu nimeni, precizând că avocatul Gheorghe Piperea a lămurit toate aspectele juridice. "Domnia sa şi toată echipa lui sunt singurii care înţeleg complexitatea acestui caz", a spus Elan Schwartzenberg.

Sursa RTV.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tomass 22 May, 2013 08:25 Elan chiar ca ma podidesc lacrimile cind aud ca povestea poate fi un cutremur,sa inteleg ca taci ca sa protejezi pe cineva sau sa te protejezi pe tine