Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Sam Elan Pastroi SRL din Sarichioi, contract cu Primăria Somova pentru lucrările de la Școala Traian Cosovei, din comună (DOCUMENT)

ro

27 Oct, 2023 10:12 874 Marime text
Primăria Comunei Somova - sursa foto: site-ul oficial al Primăriei Comunei Somova
  • Sam Elan Pastroi SRL este deținută și administrată de Marius Fenin.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Sam Elan Pastroi SRL din Sarichoi și-a adjudecat de la Primăria Somova, prin procedura simplificată, contractul pentru lucrările de eficientizare energetică de la Școala Traian Cosovei, din comună.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că, pentru acest contract, a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Denumirea contractului este „Execuție lucrări în cadrul proiectului «Eficientizare energetică la Școala Traian Cosovei, localitatea Somova, județul Tulcea»“.
 
În descrierea contractului se precizează că „obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea eficienței energetice a clădirilor publice în vederea reducerii consumului anual de energie și pentru scăderea emisiilor de CO2, contribuind la îmbunătățirea condițiilor de viață ale comunităților locale“.
 
Valoarea contractului este de 1.596.122,73 de lei fără TVA, adică circa 320.000 de euro, la cursul actual, suma estimată inițial de primărie fiind de 1.598.499,14 lei fără TVA.
 
Este posibilă subcontractarea, se arată în datele oficiale, în ce privește partea de instalații electrice.
 
Despre Sam Elan Pastroi SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 27 octombrie 2023, Sam Elan Pastroi SRL a fost înființată în 2017, are sediul social în comuna Sarichioi, pe strada Sarichioi, nr. 126, județul Tulcea și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Marius Fenin este asociat unic și administrator.
 
Sam Elan Pastroi SRL figurează, conform termene.ro, cu 23 de achiziții directe (Comuna Sarichioi, Comuna Somova, Registrul Auto Român printre autoritățile contractante) și contractul public încheiat acum cu Comuna Somova.
 
În 2022, societatea a declarat 11 angajați, profit aproape 450.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 2,12 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărare directă
Comuna Saraiu, județul Constanța, contract cu Crucial Systems & Services SRL pentru mobilier școlar (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii