Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA Trimitere în judecată a inculpatului Aurelian Alin Greavu, președinte al Asociației „Împreună Pentru Sibiu”

ro

05 Mar, 2015 13:54 1988 Marime text
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Aurelian Alin Greavu, președinte al Asociației „Împreună Pentru Sibiu”, la data săvârșirii faptei, în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea infracțiunii de schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor obținute din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt: 

În cursul anului 2012, în cadrul programului „Tineret în acțiune”, între Asociația „Împreună Pentru Sibiu”, reprezentată de inculpatul Greavu Aurelian Alin, și Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale – A.N.P.C.D.E.F.P., s-a încheiat un contract de finanțare pentru implementarea proiectului „Iubește-ți copiii fii alături de ei!”, program finanțat din fonduri europene.

În vederea implementării acestui proiect, A.N.P.C.D.E.F.P. București a virat, în data de 26 martie 2012, în contul bancar aparținând Asociației „Împreună Pentru Sibiu” suma de 16.597,57 lei, reprezentând avans implementare proiect.

Această sumă a fost retrasă în numerar, în mod succesiv, în perioada 29.03. - 08.05.2012, de către inculpatul Greavu Aurelian Alin, bani pe care nu i-a folosit conform destinației.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Alba. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii