Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dispare o tastă pe care o apeşi de peste 100 de ori în fiecare zi!

ro

01 May, 2015 07:43 1052 Marime text
Cei de la Google plănuiesc să scape de bară de spaţiu la laptopuri!

Wired / Google a înregistrat un patent în Statele Unite în această săptămâna pentru viitoarele laptopuri sau a dispozitivelor 2 în 1. Tehnologia propusă de Google este că trackpad-ul de pe laptop să integreze spacebarul! Mai exact, trackpad-ul se va întinde până unde se află bară de spaţiu în acest moment şi „o porţiune din partea superioară a trackpad-ului poate fi setată pentru a simula formă unei bară de spaţiu", informează yoda.ro.



Unul sau mai multe mecanisme ar putea fi plasate sub regiunea trackpad-ului construită pentru a funcţiona că un spacebar, şi ar putea există un marcaj care să delimite zona cu restul trackpadului.

Întregul sistem ar putea funcţiona şi invers. Conform patentului, „un aparat poate include o tastatură cu spacebar, unde acesta este configurat pentru a funcţiona că măcar o parte din trackpad".

Pentru producătorii de laptopuri, această tehnologie poate fi una extrem de atrăgătoare. Bara pentru spaţiu făcea ca tastatură să fie mai mare. Reducând spaţiul ocupat de tastatură şi trackpad va rezulta într-un device mai compact, mai portabil pentru Google şi ale lor Chromebooks.

Totuşi, nu trebuie uitat că este vorba despre un patent şi această tehnologie s-ar putea să nu ajungă într-un produs final.


Sursa: yoda.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii