Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Mihai Jelescu, care locuieşte în Tomis Nord, arestat pentru trafic de droguri

ro

26 Feb, 2015 17:14 4074 Marime text
La data de 25 februarie 2015, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului JELESCU MIHAI pentru săvărsirea  infracţiunii de trafic de droguri de risc.
 
Cu ocazia efectuării percheziţiei domiciliare efectuată la domiciliul inculpatului JELESCU MIHAI (în cartierul Tomis Nord din Constanţa - n.red.) a fost identificată o cultură de cannabis fiind ridicată o cantitate totală de aproximativ 5 kilograme droguri de risc, lămpi de 600 W pentru înflorirea plantelor de cannabis, lămpi de germinare, nutrienţi, pământ, îngrăşăminte, diferite tratamente pentru întreţinerea culturii, pipe, narghilea,  grindere metalice, cântar,etc.
 
La data de 26.02.2015 Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a inculpatului  JELESCU MIHAI pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Cercetările au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul  Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă.
 
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa (Serviciul de Acţiuni Speciale şi Serviciul Criminalistic).

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii