Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie surprinzătoare Alexandru Oprea, şeful RCS&RDS, îşi încetează colaborarea cu compania după 18 ani de activitate

ro

10 Apr, 2015 15:40 2373 Marime text
 
RCS & RDS a anuntat vineri ca, incepand cu data de 14 aprilie 2015, Alexandru Oprea, Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie RCS & RDS, isi inceteaza colaborarea cu compania, dupa 18 ani de activitate. Anuntul i-a luat prin surprindere pe angajatii companiei. Din informatiile Paginademedia.ro, mesajul despre plecarea directorului a fost primit de producatori prin telefon si postat in fluxul de stiri. Angajatii Digi 24 au vazut stirea pe propriul post, pe monitoarele din redactie. Acelasi comunicat care a plecat catre presa a fost primit pe mail si de proprii angajati RCS&RDS, din informatiile HotNews.ro. 

Comunicatul prin care RCS&RDS a informat presa si proprii angajati ca Alexandru Oprea paraseste compania dupa 18 ani de activitate:

"RCS & RDS anunta ca, incepand cu data de 14 aprilie 2015, domnul Alexandru Oprea, Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie RCS & RDS, isi inceteaza colaborarea cu compania, dupa 18 ani de activitate. 

Domnul Alexandru Oprea a adus o contributie semnificativa in pozitionarea companiei ca un jucator puternic pe piata de telecomunicatii din Romania, dar si un important trust media format din noua televiziuni. 
Articolul integral poate fi citit pe Hotnews.ro.
Sursa foto: digi24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii