Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De 1 Mai, accidentele rutiere s-au ținut lanț în județul Constanța

ro

02 May, 2013 10:11 1488 Marime text
La data de 1 mai a.c., ora 14.15, T. Carmen-Elena, de 41 de ani, a condus un autoturism, pe  bulevardul Aurel Vlaicu, pierde controlul autoturismului şi intră în coliziune cu un alt autoturism, parcat în afara carosabilului.
În urma coliziunii a rezultat rănirea uşoară a unui pasager, aflat pe bancheta din spate a celui de-al doilea autoturism.
 
        
La data de 1 mai a.c., ora 16.30, V. Fănel, de 41 de ani, din localitate, fără a deţine permis şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus un motociclu pe strada  Izvorului, din localitatea Peştera şi a intrat în coliziune cu un autoturism, staţionat pe carosabil. În urma coliziunii a rezultat rănirea uşoară a conducătorului motociclului.
 
 
La data de 1 mai a.c., ora 19.30, C. Nicolae, de 24 de ani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus cu viteză excesivă un autoturism în localitatea Negreşti, a pierdut controlul şi a intrat în coliziune cu un stâlp din reţeaua de iluminat public. În urma coliziunii a rezultat rănirea uşoară a unui minor, de 11 ani, care se afla pe trotuar.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii