Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum putem plăti impozitele şi taxele locale

ro

23 Sep, 2013 14:31 1882 Marime text
Pentru a evita eventualele aglomerări la ghişeele instituţiei, Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa recomandă contribuabililor să aleagă modalitatea de plată cea mai accesibilă pe care o au la dispoziţie.

În acest sens, SPIT aminteşte serviciile de plată oferite de instituţie cu scopul de a limita timpul acordat în vederea achitării impozitelor şi taxelor locale, şi anume:


- plata cu numerar la toate oficiile poştale, la agenţiile Garanti Bank şi la staţiile OMV din Municipiul Constanţa. Precizăm că nu este necesară prezentarea înştiinţării de plată ci doar a datelor personale sau a cărţii/buletinului de identitate;

- plata prin intermediul cardului bancar, pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro, secţiunea „Servicii online” – „Plata online a impozitelor“ sau link-ul https://etax.spit-ct.ro unde se vor autentifica cu nume utilizator şi parolă emise de către SPIT în urma unei cereri depuse online;

- plata prin Internet Banking, pentru contribuabilii care au deschis un cont de Internet Banking;

- plata cu O.P. se poate efectua prin banca unde contribuabilul are cont deschis;

- plata prin mandat poştal  se poate efectua de la orice oficiu poştal din ţară. Datele de identificare ale contului de Trezorerie precum şi codul IBAN, pentru plata cu O.P. sau prin mandat poştal se găsesc pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii