Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cultură de cannabis, descoperită în urma unor percheziţii. Un bărbat a fost reţinut de procurorii DIICOT

ro

22 Nov, 2017 13:23 2030 Marime text
Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Mociar Gheorghe pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere în vederea consumului de droguri de risc.

În fapt, în cursul lunii aprilie 2017 inculpatul Mociar Gheorghe a înfiinţat o cultură de cannabis la locuinţa sa situată pe raza judeţului Bihor, pe care a recoltat-o în cursul lunii august 2017.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la data de 21.11.2017, a fost găsită ţi ridicată cantitatea de 887 de grame de muguri de cannabis uscați, droguri de risc, provenite din cultivarea a mai multor plante de cannabis.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea.

"Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, inculpatul beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.2, menţionează procurorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii