Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Culmea traseismului politic Un primar a schimbat partidul din închisoare!

ro

18 Oct, 2014 22:41 1294 Marime text
Ordonanța traseiștilor dă naștere la situații incredibile, dar ... adevărate! Pe lângă primarii care au trimis hârtiile la Prefectură și au trecut dintr-o barcă în alta, iar apoi s-au răzgândit, o situație cu totul aparte este cea a primarului de Rădăuți.
 
Conform stiripesurse.ro, Aurel Olărean (fost deputat) a fost ales primar PDL al municipiului Rădăuţi (judeţul Suceava), dar în prezent este suspendat din funcţie pentru că se află la penitenciarul Gherla în stare de arest preventiv.
 
Publicaţia locală Obiectiv de Suceava relatează că Olărean a trimis din puşcărie, către prefectură documentele cerute de OUG 55/2014 în care anunţă că renunţă la calitatea de membru al PDL şi alege să rămână independent. Publicația locală susține că, sub haina independenței, primarul s-a “îndrăgostit” de PSD.
 
Mai trebuie menţionat un lucru: de ce este Olărean arestat preventiv? El este acuzat de şantaj. Culmea, Olărean a şantajat un consilier local pentru a-l forţa să se înscrie în PDL. Acum, pleacă el din PDL, mai scriu jurnaliştii citaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii