Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristi Borcea, tată pentru a şasea oară

ro

26 Jul, 2015 09:06 2485 Marime text
Cristi Borcea e tată pentru a şasea oară! Soţia sa, Alina, a născut o fetiţă sănătoasă. Nu aici, în ţară, ci peste Ocean, la Miami. Omul de afaceri ar fi convins-o să aducă pe lume cel de-al doilea copil al lor departe de presa din România, informează observator.tv

După nunta de vis din 2012, cei doi au devenit părinţii unui băieţel, George Alexandru, care acum are 3 ani. Surioara lui Alexandru a venit pe lume la un spital din Miami. Alina Borcea, în vârstă de 31, de ani a născut prin cezariană, ieri seară, la ora locală 17, ora 1, ora României. Deşi iniţial a anunţat că va naşte în România, ulterior s-a răzgândit

Atât ea, cât şi fetiţa ei sunt sănătoase. Momentan, nici proaspătul tătic, nici Alina nu au dat publicităţii numele copilei.

Fostul acţionar de la Dinamo are, în total, trei băieţi şi trei fete: doi cu actuala soţie Alina, trei copii cu fosta doamnă Borcea, Mihaela, iar de anul trecut mai este, oficial, tatăl unei fetiţe de 8 ani pe care a recunoscut-o doar după ce a fost acţionat în instanţă de mamă, o celebră avocată.
Cristi Borcea, în vârstă de 45 de ani, a fost condamnat în 2014 la 6 ani şi 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor şi este încarcerat la penitenciarul Poarta Albă din Constanţa.

Sursa: observator.tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii