Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Unde este cel mai frig în județ. Dar cum va fi azi?

ro

10 Jun, 2016 06:42 1489 Marime text
Vremea va continua să se încălzească uşor, dar va deveni în general instabilă în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zona montană, zice meteoplus.

Înnorările se vor accentua şi mai ales în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în Maramureş, jumătatea de nord a Moldovei, precum şi în zonele de munte şi local în Transilvania, Crişana, Banat şi nordul Olteniei.
Vor fi condiţii de grindină, iar izolat cantitãţile de apă vor depăşi 15 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, mai ales în orele serii. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia Românã, iar cele minime între 9 şi 16 grade.
Potrivit vremea.ido.ro, la Constanța astăzi, va fi în mare parte senin, maxima zilei va ajunge la 22°C, vântul va bate cu viteze cuprinse între 15 şi 30 km/h din Sud, iar șansele de precipitații vor fi 0.
În județul Constanța la această oră sunt 10,2 grade la Cernavodă, 10,3 la Medgidia, 10,4 la Adamclisi, 13,2 la Mangalia, 13,3 la Hârșova, 13,8 la Constanța.
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii