Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Constanţa. Trafic îngreunat pe bulevardul Mamaia. Se lucrează!

ro

19 Jun, 2017 09:14 3584 Marime text
Pentru remedierea unei avarii survenite, astăzi, la conducta de alimentare cu apa de pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanţa, se impune restricţionarea traficului auto în intervalul orar 09.00-14.00, la intersecţia cu strada Alexandru cel Bun, sensul de mers dinspre Delfinariu către Capitol, pe doua benzi de circulaţie de lângă scuar.

Pentru efectuarea reparaţiei, zona menţionată a fost împrejmuită şi semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunţată şi Poliţia Locală.
 
RAJA îşi cere scuze participanţilor la trafic din zona respectiva şi le dă asigurări ca echipele vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.


Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de această lucrare, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

UPDATE: 

Pentru efectuarea lucrării de pe bulevardul Mamaia, este necesară sistarea furnizării apei potabile, în intervalul orar 09.00-11.30, în perimetrul delimitat de bulevardul Mamaia şi străzile Mircea cel Bătrân şi Bogdan Vodă, precum şi în Punctele Termice 18 şi 25.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii