Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Avarie pe bulevardul Mamaia! S-a întrerupt furnizarea apei

ro

27 Sep, 2023 13:07 991 Marime text

Sursa foto: Pexels

 
  • Astăzi, 27 septembrie, în intervalul orar 09.00-15.00 în zona intersecției bulevardului Mamaia cu strada Petru Vulcan, din municipiul Constanța se sistează furnizarea apei potabile. Motivul sistarii furnizării apei este pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, în aceeași zonă
 
 Potrivit RAJA Constanța,  astăzi, 27 septembrie, în intervalul orar 09.00-15.00 în zona intersecției bulevardului Mamaia cu strada Petru Vulcan, din municipiul Constanța se sistează furnizarea apei potabile. Motivul sistarii furnizării apei este pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, în aceeași zonă.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Petru Vulcan - Mircea cel Bătrân - Făgetului - Pictor Ion Andreescu - Panait Cerna - Chiliei - Soveja - bulevardul Mamaia - Ion Rațiu - Maramureș - Petru Vulcan, strada Pescarilor cu zona Pescărie, precum și cei arondați punctului termic 24, menționează sursa citată.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, încheie sursa.

Citește și

Avarie RAJA pe strada B.P. Hașdeu! A fost întreruptă furnizarea apei

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii