Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2. INCIDENTE. Constanța Sute de protestatari de la Prefectură către sediul PSD. Se scandează „PSD ciuma roşie“ şi „ALDE şi PSD aceeaşi mizerie“ (galerie foto + video)

ro

20 Jan, 2018 19:56 6437 Marime text
În această seară peste 300 de protestatari s-au strâns, în semn de soliodaritate cu protestatarii de la București, în fața Prefecturii de la Constanța

Oamenii sunt nemulţumiţi de schimbările pe care partidele de guvernământ intenţionează să le facă legilor justiţiei și ei scandează „PSD ciuma roşie“ şi „ALDE şi PSD aceeaşi mizerie“.

Aceștia s-au strâns la Prefectură după care au plecat pe bulevardul Tomis, bulevardul Ferdinand, bulevardul 1 Decembrie 1918, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, către sediul PSD.

Mobilizarea s-a făcut, îndeosebi, pe paginile de facebook Rezistenta Constanta si Constanta Protesteaza.

UPDATE 3 ora 20.30

Un bărbat a fost imobilizat de 5 jandarmi și urcat cu greu în  mașina Jandarmeriei, chiar în fața sediului PSD Constanta.

Se pare ca a vrut să forțeze cordonul care proteja sediul. În mașina Jandarmeriei a urcat si soția protestatarului si acum se dialoghează cu ei.


UPDATE ora 20.00:

Protestatarii au ajuns în fața sediului PSD. Ei strigă, pe lângă sloganurile menționate mai sus, și PSD-Hoții, Hoții, Hoții, Hoții.

Două benzi ale bulevardului Alexandru Lăpușneanu, în zona sediului PSD sunt blocate, deocamdată pentru circulație.

UPDATE 2 ora 20.20:

În dreptul supermarketului Kaufland a avut loc și un incident. Cineva a tras, spre manifestanți, cu o stea de semnalizare.

Cel care a provocat incidentul a fost identificat și condus la poliție pentru declarații.

Jandarmii spun că sunt în jurul a cinci sute de protestatari.



 
Sursa foto si video: ZIUA de Constanta
 
Citeşte şi:

Proteste în Capitală. Incidente violente între protestatari şi jandarmi la Universitate. Bulevardul Magheru a fost ocupat (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii