Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Propunere de arestare preventivă pentru trei persoane, cercetate pentru furt calificat

ro

09 Dec, 2015 16:22 1034 Marime text
În decursul zilei de astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Serafetin Mustafa, Isaat Ridivan şi Radu Sunita, cercetaţi în stare de reţinere, primii doi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în stare de recidivă, iar cea de-a treia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt calificat.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-au reţinut următoarele:  „La data de 08.12.2015, în jurul orei 11.45, inculpaţii s-au deplasat cu autoturismul marca BMW cu nr. de înmatriculare TX-5398-XA în parcarea complexului comercial Real situat pe Aurel Vlaicu din mun. Constanţa, unde inculpaţii Isaat Ridivan şi Mustafa Serafetin au folosit un dispozitiv de bruiere pentru a bloca semnalul de închidere al autoturismului cu nr. de înmatriculare CT-10-YMK din care ulterior au sustras o tabletă marca Samsung şi un aparat foto marca Nikon împreună cu două încărcătoare, după care s-au întors la autoturismul cu care veniseră, loc în care îi aştepta inculpata Radu Sunita”.
 
În acest loc, inculpaţii au încercat să fugă cu autoturismul marca BMW, reuşindu-se prinderea lor după ce au ieşit din parcarea centrului comercial şi după ce au condus autoturismul pe drumul public, pe varianta Ovidiu.
 
Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii