Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Înșelăciune prin metoda „Accidentul", dejucată de o femeie de 76 de ani

ro

31 Jan, 2016 12:08 1659 Marime text
Ieri după-amiază, polițiștii Secției 1 din Constanța au fost sesizați telefonic,de către  o femeie de 76 ani, din Constanța, cu privire la faptul că în aceeași zi, la ora 16.00, a fost apelată telefonic de către o persoană necunoscută, de sex bărbătesc, care a pretins că fiica sa a fost implicată într-un accident rutier și a solicitat  suma de 10.000 de lei, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
Femeia a realizat că este vorba despre o înșelăciune prin metoda accidentul, nu a plătit nici o sumă de bani, iar în aceeași zi, a sesizat lucrătorii de poliție.
 
Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării autorilor și tragerii la răspundere penală a autorilor.

Constănțenii trebuie să cunoască faptul că, în cazul unui accident, nu există noțiunea de plată a unor despăgubiri, decât în urma unei hotărâri judecătorești în acest sens sau dacă este făcută prin intermediul unor societăți de asigurări.  Orice accident/ eveniment de circulație are două variante de soluționare: depunerea unei plângeri la unitatea de poliție care se va ocupa mai departe de cazul respectiv; înțelegerea amiabilă a părților, ceea ce presupune repararea daunelor folosind polița de asigurare auto obligatorie. Orice alte variante sunt excluse, iar dacă sunt puse în practică ele nu sunt legale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii