Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Acţiune pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale

ro

04 Dec, 2015 11:27 914 Marime text
Ieri, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale, a punerii în circulaţie de produse contrafăcute şi a activităţilor comerciale ilicite.
 
Prin urmare, au fost verificaţi 15 agenţi economici, fiind constatate patru infracţiuni şi aplicate nouă sancţiuni contravenţionale în valoare totală  de 15.000 lei. Totodată, au fost indisponobilizate bunuri, în valoare totală de 2600 lei şi confiscate alte bunuri în valoare de 360 lei.
 
La punctele de lucru a patru societăţi, din incinta unui centru comercial situat, în km 4 au fost identificate, expuse, în vederea comercializării articole de îmbrăcăminte, purtând marca şi sigla unor mărci protejate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile în cauză, în valoare totală de 2.600 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cei în cauză sunt cercetaţi în stare de libertate.
 
De asemenea, ieri, poliţiştii Secției 8 Rurale Băneasa (PP Adamclisi) au depistat un tânăr de 29 ani care avea de executat cinci luni închisoare pentru transport ilegal de vânat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii