Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Florin Mitroi-„Dacă voi mai candida, prima variantă este de indepenedent și a doua varaintă de la UDTTMR”

ro

16 Dec, 2015 15:58 2952 Marime text
 
Consilierii locali din Valu lui Traian au fost reuniți în ședință ordinară, ultima din acest an, de primarul Florin Mitroi. Acesta a ținut ca în deschiderea ședinței să declare că nu știe dacă va mai candida pentru încă un mandat în anul 2016.
 
Ședința se ține astăzi în sala de ședințe din cadrul Pieței Agroalimentare. 
 

UPDATE, ora 16.07: 

 
„Nu știu dacă voi mai candida sau nu, dacă voi mai rămâne primar sau nu. Motivul e unul singur: în 6 luni se pot întâmpla multe lucruri. Bune sau rele. Am rămas în această funcție pentru că de fiecare dată am vrut să termin proiectele începute. Singurul lucru care m-ar putea face să candidez este faptul că în ultimul sondaj realizat în urmă cu câteva săptămâni am 87% încredere”, a declarat primarul Florin Mitroi.
 
„Nu aș mai candida deloc dacă am sub 60% încredere, adică mai puțin decât am avut în 2004 când am fost ales”, a completat edilul.
 
„Dacă voi mai candida, prima variantă este de indepenedent și a doua varaintă de la UDTTMR, că avem mulți tătari în localitate”, a precizat Mitroi.
 
În cadrul ședinței s-a discutat și despre investițiile pe fonduri europene atrase prin proiecte de dezvoltare locală cu o valoare totală de 13.648.836,62 lei plus 1,7 miliarde euro. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii