Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cod Galben de vânt, ploi și ninsori viscolite în județe din sud-est, în următoarele ore

ro

10 Feb, 2016 16:02 1723 Marime text
Meteorologii au emis, în această după-amiază, noi atenționări nowcasting de intensificări ale vântului, ploi și ninsori viscolite, valabile în județe din sud-vestul, sud-estul și centrul țării, în următoarele ore.
 
Aşadar, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), până la ora 17.00, local în județul Caraș-Severin și în zona montană aferentă se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge și depăși viteze de 55 . 60 km/h. În același timp, în zona de munte aferentă regiunii se vor consemna rafale ale vântului de peste 70 . 80 km/h, dar și fenomene meteorologice asociate, precum: ploi în zonele joase și ninsori viscolite la munte.
 
De asemenea, până la ora 20.00, pe arii relativ extinse din județele Constanța și Tulcea vântul va sufla cu viteze ce vor depăși la rafală 60 km/h.
 
În acelaşi timp, în următoarele șase ore, local în sudul județului Sibiu, îndeosebi pe Valea Oltului și în zona de munte aferentă, se vor înregistra intensificări ale vântului care la rafală vor atinge și depăși 55 — 60 km/h la rafală, iar la munte rafale de peste 75 - 80 km/h.
 
Sursa foto: jurnalul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii