Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiulul senatorilor face ca ordonanța privind interceptările să fie adoptată tacit!

ro

04 May, 2016 21:26 1328 Marime text
Termenul limită de dezbatere şi vot pentru ordonanța de urgență privind interceptările expiră mâine. Așa că, președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, spune că OUG va fi adoptată tacit de senatori.
 

"Am discutat chiar astăzi cu unii dintre colegii din Biroul permanent pentru a găsi o soluţie. Nu avem o soluţie la îndemână şi mie mi se pare totuşi că subiectul este mult prea important ca să fie rezolvat în acest fel. Camera Deputaţilor este camera decizională şi nu rămâne decât ca această ordonanţă să fie dezbătută în Cameră şi aprobată sau respinsă", a spus Tăriceanu.

 
Şedinţa Senatului a fost suspendată, ieri, din lipsă de cvorum. Această ordonanţă se afla însă pe ordinea de zi. Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a fost prezentă în plen pentru a susţine ordonanţa, însă degeaba. "Lipsa cvorumului" a fost principalul inamic al ministrului.
 
Comisiile juridică şi de constituţionalitate ale Senatului au dat deja raport de respingere la ordonanţa de urgenţă privind interceptările. După ce va trece tacit pe sub nasul senatorilor, ordonanţa va merge la deputaţi, căci Camera Inferioară a Parlamentului este for decizional.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii