Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Charlie Sheen apare într-un filmuleţ în care îi face sex oral unui bărbat şi fumează crack

ro

24 Nov, 2015 09:17 3077 Marime text
Actorul Charlie Sheen a fost diagnosticat cu HIV, a ţinut ascuns acest lucru, după care a dezvăluit tuturor că are SIDA. Actorul a anunţat marţea trecută că a fost diagnosticat cu HIV în urmă cu patru ani, în urma unui control medical pe care l-a solicitat după ce a petrecut "două sau trei nopţi consecutive cu dureri de cap foarte puternice, cu migrene îngrozitoare şi o transpiraţie abundentă".

Şi de parcă asta nu ar fi sufficient, Radar Online a obţinut un clip video în care Charlie Sheen îi face sex oral unui bărbat şi fumează crack (cocaină), care datează din 2011, anul în care actorul a fost diagnosticat cu HIV.

Dailymail.co.uk susţine că actorul ar fi plătit milioane de dolari pentru ca acest clip să nu ajungă la presă, dar Radar Online a reuşit să obţină o copie a acestuia. Potrivit Radar Online, clipul durează 30 de secunde şi îl arată pe Charlie Sheen zâmbind şi fumând crack înainte de a-l seduce pe un alt bărbat, al cărui nume nu este oferit. Clipul ar fi fost în centrul unui proces de 20 de milioane de dolari, dar Charlie Sheen a făcut un aranjament cu cel din imagini, plătindu-i mai multe milioane de dolari pentru a nu se ajunge în instanţă.

Bărbatul din clip susţine că Charlie Sheen i-a spus înainte de a avea raporturi sexuale că "nu suferă de nicio boală venerică", dar că după aceea a fost diagnosticat cu herpes genital. Încă nu se ştie dacă acest clip a fost realizat înainte sau după ce actorul a fost diagnosticat cu HIV.



sursa foto: telegraph.co.uk
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii