Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorizație de construire pentru noua mansardă de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

ro

21 May, 2024 11:48 646 Marime text
Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Prin AC 463 din 21 mai 2024, pe strada Ion Ionescu de la Brad nr. 4A, localitatea Constanța, se va realiza o mansardă în vederea eficientizării energetice și eliminarea infiltrațiilor pentru secția de Boli Infecțioase, HIV-SIDA exterioară. Documentul este valabil 24 de luni.


Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța a atribuit un contract, ce vizează realizarea unei mansarde în vederea eficientizării și eliminarea infiltrațiilor.
 
Atribuirea a avut loc pe 1 aprilie 2024, valoarea contractului fiind de 158.701,87 lei.
 
Despre Euroțiglă SRL

 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 27 noiembrie 2023, SC Euroțiglă SRL se ocupă de comerțul cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare, are sediul social în Constanța, iar ca asociați și administratori apar Danca Andrei și Danca Daniel, pe care îi mai găsim în Danca Construct SRL.

 
Pentru anul 2022, cu 20 de angajați, SC Euroțiglă SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 32.335.664 de lei și un profit net 2.498.067 de lei.

 
SC Euroțiglă SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractate se află: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Regia Naționala a Pădurilor - Romsilva RA, Gradinița cu Program Prelungit „Roboțel“ Constanța, Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu“ Slatina, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, Stațiunea de Cercetare - Dezvoltare pentru Pomicultură Constanța, Penitenciarul Poarta Albă, Garda de Coastă, dar și Ministerul Apărării Naționale.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța va avea mansardă nouă! Ce firmă o va construi?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii