Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se întâmplă când nu respecți ce-ți scrii pe mașină Pentru cine era sfatul de pe autoturismul implicat în accidentul cu 4 victime din Mamaia

ro

07 Jul, 2017 07:25 4796 Marime text
Ieri noapte a avut loc un grav accident, în stațiunea Mamaia, în zona cunoscută sub numele La butoaie.
 
Un autoturism Dacia Logan, cu numere de înmatriculare de Constanța, condus de un tânăr de 19 ani, s-a încolăcit efectiv de stâlpul de iluminat de pe marginea bulevardului, în timp ce se afla chiar în sensul giratoriu.
 
În mașină erau patru ocupanți toți ajungând la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În comunicatul oficial al Poliției Rutiere Constanța , se arăta că ”la data de 05.07.2017, ora 22.43, numitul R.F.-C., în vârstă de 18 ani, din
Constanța, a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, dinspre Constanța către orașul Năvodari, unde a pierdut controlul volanului si a intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea drumului.


În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a încă trei pasageri, toți în vârstă de 18 ani.

Asta oficial.

Neoficial se spune că șoferul a intrat în sens cu peste 100 de kilometri la ora, acul indicatorului de viteză blocându-se la 110.


Martorii presupun că mașina a intrat în balans, fiindcă șoferul, la viteza aceea, ar fi tras frâna de mână și au ajuns unde au ajuns.

Adică în stâlpul de electricitate de care și-a făcut mașina praf.
 

Asta în ciuda avertismentului pe care, culmea, chiar șoferul și-l scrisese pe propria mașină: Condu prudent. Cineva drag te așteaptă acasă.


Acum nu prea am înțeles pentru cine era avertismentul: pentru el sau pentru cel ce se afla în spatele mașinii lui pentru că năstrușnicul sfat se află chiar pe partea din spatele mașinii, aproape de lampa din dreapta, lângă lampile de semnalizare.

Indiferent ce scrie și ce nu a respectat șoferul: de data asta a scăpat cu bine pentru că doar el se mai afla aseară în spital, ceilalți refuzând internarea.

De nu o respecta ce și-a trecut acolo, data viitoare nu se știe cum va mai fi.

Sursa foto: ZIUA de Constanta  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii